You need Flash 8 to view this site! Please click to install Macromedia Flash 8 Plugin for free!
Speciális funkciók eléréséhez jelentkezzen be!
regisztráció belépés

Lakások felszereltsége

Tervezett kialakítás, kiegészítő funkciók:

Az épületek kialakításánál kiemelten fontos, a beépítésre kerülő anyagok és szerkezetek kiváló minősége, és az energiatakarékos megoldások alkalmazásával az üzemeltetési költségek takarékos szinten tartására való törekvés. Az igényes építészeti kialakítások mellett a szokásosnál magasabb komfortszint kialakítását biztosítja a központi fűtő rendszer, melynek igénybevételét illetve annak mértékét, mindenki maga szabályozhatja.

A lakások belső kialakításánál (burkolatok, szaniterek, berendezések, felszerelések) különböző színvonalú választható opciók biztosítják az egyéni igények maximális kielégítésének lehetőségét.

Az épületben a magasabb szinteken önálló tetőkerthez kapcsolódó lakások is kialakításra kerülnek. Itt a panoráma mellett a zavartalan, intim környezet kialakítására nyílik lehetőség.

A lakóépület „belső udvara” zöldfelületként és élhető élettérként, találkozási helyként szolgál az itt élők számára.  A tervezett kialakítás szerint a parkosított és térbútorokkal kialakításra kerülő területen a különböző korosztályok számára megfelelő lehetőséget kívánunk biztosítani a szabadidő háborítatlan, kellemes környezetben való eltöltéséhez, megfelelő lakókörnyezeti kultúrát teremtve az itt élők számára. A terület sporttelephez közel eső részén, saját célú sportterület kialakításával, az itt élő fiatalok mozgásigényének kielégítésére is lehetőség nyílik.

Az épület földszintjén különböző üzletek és szolgáltatások kerülnek elhelyezésre. Az Etelka sor felől a sportcsarnok melletti területen, földszint + 2 emeletes bevásárló központ – élelmiszer kisáruház és különféle szolgáltatásokat magába foglaló szolgáltatóház – kerül elhelyezésre. A kereskedelmi egységek és szolgáltatások elhelyezésével az itt élők komfortigényének maximális kielégítése volt a cél.

Ez a terület alkalmas arra, hogy magas műszaki színvonalú, korszerű és környezetbarát szemlélet megvalósításával példaértékű beépítés jöjjön létre.

A lakásokhoz, üzletekhez tartozó gépkocsik elhelyezése a telekbelsőben a lakóépület alatt teremgarázsban, illetve a telekbelsőben kialakított felszíni parkolóban történik .


Jelenleg nincs akciónk a Tisza Palotában