You need Flash 8 to view this site! Please click to install Macromedia Flash 8 Plugin for free!
Speciális funkciók eléréséhez jelentkezzen be!
regisztráció belépés

Franciahögy lakóövezet

Franciahögy logo

A szegedi TESCO áruház és a Makkoserdő sor közt elterülő lakópark a teljes beruházás végére, 6 ütemben, közel 700, kulcsrakész lakást kínált a vásárlóknak. Egyes lakásokhoz garázs, pergola és parkoló is vásárolható volt.

Az eredeti tervektől eltérő igényekre is kínáltunk lehetőséget, a tervek átrajzolása a kivitelezővel egyeztetve volt lehetséges. A lakások alap felszeerltségét feláras extrákkal egészíthetjük ki.

részletek

Nádasdy-Udvar

Nádasdy logo

A Nádasdy-Udvar ingatlanfejlesztési projekt a ferencvárosi tömbrehabilitációs terület, a Duna-parti lakóingatlan fejlesztések, a Nemzeti Szinház, a Művészetek Palotája és a Lurdy-Ház által kijelölt képzeletbeli négyszög középpontjában, a Tóth Kálmán utca és a Nádasdy utca találkozásánál helyezkedik el.
A közel fél hektáros területen elhelyezkedő épületegyüttes 221 db változatos alaprajzi kialakitású lakással, a tetőtéri szinten nagy alapterületű panoráma teraszokkal, a földszinten tágas irodákkal, biztonságos parkolási lehetõséget nyújtó teremgarázsokkal várja a mind megjelenésében, mind tartalmában igényes megoldásokat kereső vásárlókat, és mindezt igen kedvező áron, vonzó fizetési feltételekkel.

részletek

Jelenleg nincs akciónk a Tisza Palotában